Velkommen som elev

Dinmusikskole.dk. har sit ophav fra ”Den nye Musikkskolen” som startede i 1989 i Norge. Her går der hvert eneste år imellem 250 og 300 elever.

Dette har været vores grundtanke fra starten af: Vi lever ikke af, at mennesker tilmelder sig vores kursus. Vi lever af at lære mennesker at spille, at de trives godt hos os og, at de er tilfredse med det stykke arbejde vi udfører.

Sådan tænker vi også når vi ønsker dig velkommen som elev. Du skal ikke følge vores undervisning på vores skole, men arbejde hjemme hos dig selv. Sandsynligvis vil vi aldrig mødes ansigt til ansigt, men du er akkurat lige så vigtig for os, som alle de elever som hver uge kommer til undervisning hos os.

Vores tilfredsstillelse ligger ikke i, at du nu er tilmeldt hos os, selvom det er hyggeligt at byde nye elever velkommen, men vi er først tilfredse når vi ser, at du har glæde af vores materiale, og at du lærer at spille, og at du igennem dette får en ny og flot hobby (For der findes ingen tvivl: Det at spille et instrument selv er noget helt specielt!)

Derfor har vi udarbejdet vores materiale sådan, at du skal kunne forstå, hvordan tingene gøres hjemme hos dig selv!

Du lærer at spille igennem at arbejde med stoffet i lærebogen, se instruktionerne på DVD’en, høre musikken på CD’en for så selv at spille sammen med musikken. Og hvis du trænger til yderligere hjælp, så kan du kontakte os.

Vi tror at dette er det nærmeste man kan komme på ”normal” musikundervisning, hvis man samtidig vil have fordelene ved et selvstudium. For der findes helt klart fordele ved at lære at spille på denne måde: Du er fri for at binde dig til et fast undervisnings tidspunkt. I stedet tager du spilletimerne hjemme hos dig selv, når det passer dig. Og du bestemmer selv tempoet.